Manisa Büyükşehir Belediyespor Salonda Kuvvet Çalıştı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Salonda Kuvvet Çalıştı
  • 04 Ağustos 2018, Cumartesi 17:24

TFF 2. Lig 2018-2019 sezonu hazırlıklarına Afyon’da devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar bu sabah takımın konakladığı otelin fitness salonunda yapılan kuvvet antrenmanıyla devam etti.

Afyon’da 2. etap kamp çalışmalarına dün akşam Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde yaptığı antrenmanla başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar bu sabah yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil beyazlılar bu sabah kamp yaptığı Akrones Otelin fitness salonunda ikişerli gruplar halinde kuvvet çalışması yaptı. Yeşil beyazlı ekipte hazırlıklar bu akşam sahada yapılacak olan antrenmanla devam edecek.