Manavgat'ın yayla yolları modern asfaltla güzelleşiyor

• 29 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesine bağlı Hocalı, Ulukapı, Karacalar ve Sülek mahallelerinin ortak kullandığı yayla yolunu asfaltlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın asfalt seferberliği aralıksız sürüyor. 2018 yılı asfalt programı dahilinde çalışmalar devam ediyor. Ekipler Hocalı, Ulukapı, Karacalar ve Sülek Mahalleleri yayla yolunda asfalt çalışması başlattı. 17 kilometrelik yayla yolunun asfalt hazırlığı biten kısımların sathi asfaltla kaplanıyor.
Vatandaş memnun
Asfalt hazırlık çalışmalarını incelemek üzere yayla sakinleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir; “Başkanımız Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapısı biten yolumuza hız kesmeden asfalt kaplamasına geçtik” dedi.
Yapılan çalışmadan son derece memnun olduklarını dile getiren yayla sakinleri; asfalt çalışmasının bitmesini heyecanla beklediklerini ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.