solyanreklam
sagreklam

Maltepe'nin 8. kreşi Altıntepe'de açıldı

Maltepe Belediyesi, sekizinci kreşini düzenlediği etkinlikle Altıntepe mahallesinde hizmete açtı. Açılışta konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 'Mahallemize ve çalışan tüm annelere hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Maltepe'nin 8. kreşi Altıntepe'de açıldı
  • 07 Eylül 2018, Cuma 0:00

Maltepe Belediyesi, sekizinci kreşini düzenlediği etkinlikle Altıntepe mahallesinde hizmete açtı. Açılışta konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Mahallemize ve çalışan tüm annelere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Altıntepe Mahallesi Değirmenyolu Caddesi’nde gerçekleştirilen açılış etkinliğine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra mahalle muhtarları, veliler ve mahalle halkı katıldı. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe’ye kazandırdığımız bu 8. kreşimiz, mahallemize, çalışan annelere ve tüm evlatlarımıza hayırlı olsun. Her mahalleye kreş projemiz kapsamında 4 mahallemizde daha kreş inşaatlarımızı tamamladık. Önümüzdeki dönemlerde onları da hizmete açarak, 12 mahallede kreşlerimiz hizmette olacak. Bu sayede evlatlarımız okul öncesi eğitimde birlikte öğrenmeyi, arkadaş olmayı, paylaşmayı, dayanışmayı ve bir arada yaşamayı öğreniyor” diye konuştu. Konuşmanın ardından kurdelayı kesen Kılıç, konuklarla birlikte kreşte incelemelerde bulundu. Kreşte eğitim görecek öğrenciler de Başkan Kılıç'la birlikte pasta keserek, konuklara ikram etti.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif 60 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi adıyla 36-60 ay arası 60 öğrenciye hizmet verecek olan kreşte 4 sınıf, 1 uyku odası, 1 görüşme odası, 1 yemekhane, yetişkin, çocuk ve engelli tuvaletleri ile oyun parkı ve hobi bahçesi bulunuyor. 36 ay ve 60 ay arası (3-5 yaş arası) çocukların alınacağı kreşte, 5 öğretmen ve 1 psikolog da görev yapacak. Kreş eğitimleri kapsamında çocuklara boyama, müzik, beden eğitimi, resim, okuma-yazmaya başlangıç ve temel matematik dersleri verilecek.




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık