Malkara Mahalle Muhtarlarından Ziyaret

Malkara İlçesinin Sağlamtaş Mahallesi Muhtarı Mehmet Bilgin ve Teteköy Mahallesi Muhtarı Nihat Can Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinin Sağlamtaş ve Teteköy Mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Başkan Kadir Albayrak, Mehmet Bilgin ve Nihat Can'a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Malkara Mahalle Muhtarlarından Ziyaret
  • 14 Ağustos 2018, Salı 0:00