İlim Yayma Cemiyeti'nden Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tulun ve beraberindeki Tekirdağ Şube üyelerini makamında ağırladı.Başkan Kadir Albayrak, cemiyet çalışmaları hakkında bilgi aldığı ziyaret sonrasında Genel Başkan Yusuf Tulun ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yusuf Tulun da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti.

İlim Yayma Cemiyeti'nden Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret
  • 14 Ağustos 2018, Salı 0:00