solyanreklam
sagreklam

MAK YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR

MAK YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR

MAK YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR
  • 05 Nisan 2017, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (MAK) gerçekleştirdiği bakım ve çalışmalar ile yaz sezonuna sıkı bir şekilde hazırlanıyor.  Kış aylarında eğitim ve tatbikatlarını gerçekleştiren ekip üyeleri, yaz ayları boyunca denizde yaşanan olaylara ve gelen ihbarlara anında müdahale ederek görev başında olacak.  

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte özellikle Mudanya sahillerinde yaşanan boğulma, denizde mahsur kalma, denizde sürüklenme ve vatandaşlardan gelen ihbarlara anında müdahale eden Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma ekibi (MAK), gerçekleştirdiği bakım ve onarımlarla yaz sezonuna hazırlanıyor. Ekip olarak kullanılan tüm araç gereçler bakım ve onarımdan geçerken, ekip üyeleri bu yıl da olaylara anında müdahale edecek.
“MAK ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR”
MAK ekibine gerekli tüm desteği verdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, MAK ekibinin bu güne kadar yaptığı başarılı çalışmaların örnek teşkil ettiğini söyledi. MAK ekibinin yaz sezonunda tam kapasiteli araç ve ekipmanlar ile görev yapmak için hazır olduğunu belirten Türkyılmaz,  görev yapan personelin tüm bilgi, donanım ve belgelere sahip olduğuna da vurgu yaptı.
ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR
Yaz aylarında yaşanacak boğulma olaylarına anında müdahale edebilmek için sürekli olarak devriye görevi icra ettiğini söyleyen Türkyılmaz, “Ekibimize Mudanya Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da desteğimiz devam edecektir. Amacımız ilçemizi daha yaşanabilir bir kent yaparken, hemşehrilerimizinde can güvenliğini en iyi şekilde korumaktır” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık