solyanreklam
sagreklam

MAK EKİBİ EĞİTİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

MAK EKİBİ EĞİTİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

MAK EKİBİ EĞİTİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI
  • 30 Ocak 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (MAK) eğitimlerine ara vermeksizin devam ediyor.  MAK ekibi Marmara’nın serin sularında aldığı dalgıçlık eğitimlerini de yoğunlaştırdı.

“EĞİTİM DÜZEYİNİ YÜKSELTİYORUZ”
Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi lideri Aykut Şener, ekip olarak amaçlarının eğitim düzeyinin yüksek olması ve daha yararlı çalışmaları gerçekleştirmek olduğunu dile getirdi. İnsanlara MAK ekibi olarak, eğitimlere ara vermeden devam ettiklerinin altını çizen Şener, “Dalgıçlık brövelerini daha da ileri seviyelere taşımak istiyoruz. Denizlerimizde yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale edebilecek yeterliliğe ulaşma amacını taşıyoruz” dedi. Eğitimlerin Haziran ayına kadar haftada iki gün devam edeceğini belirten Şener, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın da önemsediği bu eğitimlerin Dalış Sorumlusu Bülent Kopuz tarafından verildiğini sözlerine ekledi.

“MAK” HER DAİM GÖREVE HAZIR
Profesyonel bir ekibe sahip olduklarını ve bunun da memnuniyet verici olduğunu belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, karada ve denizde sürdürülen eğitimlerin güvenlik açısından önemine değindi. Arama ve Kurtarma Ekibi’nin her alanda göreve hazır olduğunu belirten Türkyılmaz, “Her türlü araç ve gerece sahip olan ekibimiz her zaman görevinin başında ve vatandaşa bir telefon kadar yakın olarak hizmetlerini sürdürüyor” dedi.  


  

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık