solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi

DİNÇSPOR, İSTANBUL’A DİRENEMEDİ

Mudanya Belediyesi
  • 31 Ocak 2015, Cumartesi 0:00

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Lig’i 13.haftasında İstanbul Gücü takımını ağırlayan Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü karşılaşmayı 64-83 kaybetti.


Mudanya Spor Salonu’nda oynan karşılaşmada Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Gücü karşısında vasat bir oyun sergiledi. İki as oyuncusu Aslıhan ve Nurten’den yoksun sahaya çıkan Dinçspor Takımı maça hızlı başladı. İlk periyodda Ayesha Barkley’i pota altında tutamayan Dinçspor ilk periyodu 13 - 24 yenik kapattı. İkinci periyodda potaya atışlarda sıkıntı yaşan Dinçspor, fazla sayı üretemedi. Savunmada açıklar veren Mudanya ekibi,  ilk yarıyı 33-49 yenik bitirdi.
DİNÇSPOR TUTUK BİTİRDİ
Karşılaşmanın üçüncü periyodunda İstanbul Gücü takımı üstünlüğünü sürdürdü. Etkisiz savunma yapan ve sayı üretmekte zorlanan Dinçspor üçüncü periyodu 39-68 yenik kapattı. Dördüncü ve son periyodda Dinçspor’un genç oyuncuları Müslime ve Güldeniz’in performansı göz doldururken, karşılaşmayı çevirmeye yetmedi. Dinçspor, İstanbul Gücü karşısında karşılaşmayı 64-83 mağlup bitirdi. Karşılaşmanın en skorer ismi İstanbul temsilcisinden 22 sayı ile Aynur olurken, Dinçspor’da Elif 20 sayı üretti.
“YALOVA MAÇINI DÜŞÜNÜYORUZ”
Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Dinçspor Baş Antrenörü Mehmet Erdinç, son iki deplasman maçlarında aldıkları galibiyet ile play-off gruplarına kaldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Ligin son maçı olan Yalova maçını kazanarak ligi beşinci sırada bitirmek istediklerini de söyleyen Erdinç, play-off gruplarında başarılı olmak için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.
İstanbul Gücü Baş Antrenörü Erdem Tunçluer ise, karşılaşmanın hakemlerini eleştirdi. Hakemlerin Her iki takım içinde yanlış kararlar verdiğini belirten Tunçluer, hakemlerin karşılaşmanın önüne geçtiğini söyledi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık