Mahmut Gürlen'den Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Eski İl Müftüsü Mahmut Gürlen'i makamında ağırladı.Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Mahmut Gürlen'e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mahmut Gürlen de Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.

Mahmut Gürlen'den Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 0:00