MACAR HEYETİ’NDEN ZİYARET

Macaristan Emekliler Derneği ve Macaristan Emekliler Sendikası yöneticilerinden oluşan heyet Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret etti.

MACAR HEYETİ’NDEN ZİYARET
  • 11 Eylül 2018, Salı 0:00

Türk - Macar İşadamları Derneği yönetim kurulu başkanı  Osman Şahbaz'ın da bulunduğu ziyarette Başkan Hilmi Türkmen yaşlılara yönelik hizmetlerimizden bahsetti ve heyet üyelerine hediyelerini takdim etti. Toplu fotoğraf çekiminden sonra Belediyemiz bünyesindeki İkinci Bahar Kahvesi'ni ziyaret eden heyet burada coşkuyla karşılandı. Macar şarkıları eşliğinde gerçekleşen ziyaretten sonra Valide Sultan Gemisi'ne geçen heyet uzman rehber eşliğinde boğaz turuna katıldı ve bol bol fotoğraf çekti.