BULGURLU MAHALLESİ VALİDE SULTAN GEMİSİ’NDE

Mahallelere özel boğaz turlarının bugünkü konuğu Bulgurlu Mahallesi oldu.

BULGURLU MAHALLESİ VALİDE SULTAN GEMİSİ’NDE
  • 11 Eylül 2018, Salı 0:00

Mahallelere özel boğaz turlarının bugünkü konuğu Bulgurlu Mahallesi oldu.

Belediyemiz araçlarıyla Bulgurlu Mahallesi'nden alınan vatandaşların gemiye geçmesiyle başlayan turda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen masaları dolaşarak vatandaşlarla çay simit eşliğinde sohbet etti. Çocuklarla boğaza karşı fotoğraf da çektiren Başkan Hilmi Türkmen konuşmasında "Bulgurlu Mahallemiz bizi yalnız bırakmadı, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Boğaz turlarımız devam edecek, bugün gelemeyen dostlarınız da telefonla kaydolarak istedikleri gün katılabilirler, bu gemi Üsküdarımızın, bugüne dek 350 bin vatandaşımız bu turlardan faydalandı." dedi. Biten ve bitmek üzere olan projelere de değinen Başkan Hilmi Türkmen mahalle sakinlerini ekim ayı başında Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yapılacak olan toplu açılış törenine davet etti.

Uzman rehber anlatımıyla gerçekleşen turun bitiminde vatandaşlar tekrar belediyemiz araçlarıyla mahalleye ulaştırıldı.