LİBADİYE PARKI’NDA 5 ÇAYI

5 Çayı Buluşmalarımızın bugünkü adresi Libadiye Parkı oldu. Geniş bir katılıma sahne olan buluşma çay ve simit ikramıyla başladı.

LİBADİYE PARKI’NDA 5 ÇAYI
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Çocuklara yönelik zeka oyunları etkinliği gerçekleştirilen ve pamuk şeker, patlamış mısır ikram edilen buluşmada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen eğitimin önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı. Başkan Hilmi Türkmen "Pazartesi okullarımız açılıyor, 2014'te % 46 olan ikili öğretimi 4 yılda % 6'ya düşürdük, üniversite giriş  oranlarımız da Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde, eğitimde Üsküdar farkını her geçen yıl daha da hissediyoruz." dedi. Yök onaylı ilk ve tek çocuk üniversitesinin de Üsküdar'da olduğunu belirten Başkan Hilmi Türkmen Belediyemizin ücretsiz üniversite hazırlık kurslarının % 84'lük üniversiteye giriş başarısına değinerek tüm öğrencileri bu kurslara kaydolmaya davet etti.

Başkan Hilmi Türkmen çocuklarla toplu fotoğraf çektirdikten sonra mahalle sakinleriyle çay eşliğinde sohbet etti.