LGBTİ Dostu Beşiktaş Belediyesi!

Beşiktaş Belediyesi, Onur Haftası kapsamında resepsiyon düzenledi.

LGBTİ Dostu Beşiktaş Belediyesi!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Beşiktaş Belediyesi, geçtiğimiz sene Türkiye’de LGBTİ Onur Haftası kapsamında resepsiyon düzenleyen ilk kamu kurumu olmuştu. Geleneği bozmayan Beşiktaş Belediyesi 24. LGBTİ Onur Haftası kapsamında bir resepsiyon düzenledi.

Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, çok sayıda ülkenin başkonsolosları, LGBTİ dünyasının önde gelen dernekleri ve isimleri katıldı.

Başkan Hazinedar resepsiyonda yaptığı konuşmasında, “ 24. LGBTİ Onur Haftası resepsiyonumuzu değerli konuklarımız ve LGBTİ dostlarımız ile gerçekleştiriyoruz. Özgürlükçü sosyal demokrasi anlayışımızla, kimsenin ayrımcılığa uğramadığı bir ülke için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.