solyanreklam
sagreklam

Kurban Satış ve Kesim Alanı Hizmete Hazır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy Belediyesi’ne tahsis edilen Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda hazırlıklar tamamlandı....

Kurban Satış ve Kesim Alanı Hizmete Hazır
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 14:59

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy Belediyesi’ne tahsis edilen Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda hazırlıklar tamamlandı.

 

Arnavutköy, Haraççı’da bulunan Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda hazırlıklar tamamlandı. Modern ve donanımlı sabit çadırlarda, birçok ihtiyaca cevap verecek şekilde hizmet verecek kurban alanında satışlar 6 Ağustos’ta başladı. 15 bin 30 metrekare alana kurulu olan, son teknolojiyle düzenlenmiş kesimhanelerin bulunduğu satış alanında; 2 Büyükbaş Kesim Alanı, 46 Padok, 5 Kamyon Servis Alanı yer alıyor. Ayrıca tesis içerisinde Polis bekleme noktası, Ambulans bekleme noktası, Veteriner, Zabıta, İbadethane, Tuvalet, Duş Alanı, Kafeterya, Büfe, İdari Ofis, Kayıt Ofisi ve Güvenlik alanı bulunmakta.

“Her türlü ihtiyacımız karşılanıyor”

Amasya’dan büyükbaş hayvanlarını satmak için Haraççı’da bulunan satış ve kesim alanına getiren Ünal Çıplak Tesis ile ilgili memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi: “Arnavutköy Belediyesi böyle bir yeri bize hizmet olarak sunmuş. Bu konuda çok memnunuz. Her türlü ihtiyacımız karşılanıyor.  İlk defa böyle bir tesise geldim.  Böyle bir yerde mal satmak nasip oldu bize. Arnavutköy Belediyesine teşekkür ediyorum.”

“Burası daha hijyenik”

Ziraat Mühendisi Volkan Çoşkun ise Edirne, Keşan’dan büyükbaş hayvanlarını satmak için getirdiklerini söyledi. Tesisin hijyenik olduğunu belirten Çoskun: “Burayı kiraladık. İnşallah hayvanlarımızı satacağız, hayırlı bereketli bir şekilde buradan ayrılacağız. Güzel bir tesis olmuş.  Diğer çadırlara göre gayet güzel. Hayvanlar için gayet uygun bir yer.  Kesimhanesi var. Vatandaşlar kurbanlarını dışarıda, kapı önünde keseceğine bu tür tesislerde kesmeleri çok daha uygun olur.  Burası daha hijyenik. Hem satıcı hem de alıcı için çok daha iyi bir yer” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık