solyanreklam
sagreklam

Kur'an Kursu Öğrencilerine Hayvan Sevgisi Anlatıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Turgutlu Hacı Ramazan Camii’nde Kur’an kursu eğitimi alan çocuklara yerel yönetimlerde sağl...

Kur'an Kursu Öğrencilerine Hayvan Sevgisi Anlatıldı
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 13:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Turgutlu Hacı Ramazan Camii’nde Kur’an kursu eğitimi alan çocuklara yerel yönetimlerde sağlık konusunda bilgi verdi. Çocuklara hayvanların da bir kalbi olduğunu, onların da sevgiye ve merhamete ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Akbaş, öğrencilerin yerel yönetimlerle ilgili merak ettikleri tüm soruları içtenlikle yanıtladı.

Turgutlu Hacı Ramazan Camii’nde Kur’an kursu eğitimi alan çocuklara, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, yerel yönetimler konusunda bilgi verdi. Camii imamı Recep Tosun'unda bulunduğu sırada doğaya ve insana saygılı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, insanların, hayvanların ve doğa sağlığının korunmasını da kendilerine görev bildiklerini vurguladı. Bu doğrultuda Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Akbaş, ekipler tarafından halkın sağlığı konusunda çeşitli ilaçlama çalışmaları yaptıklarını belirterek kara sinek, sivrisinek ve haşereye karşı çalışmalarının havaların ısınmasıyla birlikte artarak devam ettiğini kaydetti. Başkan Akbaş yaz mevsimi boyunca halkın sağlığı ve rahatı için sinek ve haşerelerin üremelerinin önüne geçmek için ilaçlama çalışmalarının artarak devam edeceğini belirterek, öğrencilerin sorularını da içtenlikle yanıtladı. Akbaş, bunun yanı sıra hayvanların da bir kalbi olduğunu, onların da sevgiye ve merhamete ihtiyaçları olduğuna dikkat çekti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık