KÜPLÜCE MAHALLESİ BOĞAZ TURU'NDA

Mahallelere özel boğaz turlarımızın bugünkü konuğu Küplüce Mahallesi oldu. Servislerle mahalleden alınan vatandaşlar Valide Sultan Gemisi'ne ulaştırıldı. Kendisi de bir Küplüce Mahallesi sakini olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında "Komşularım, ayağınıza sağlık, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. 13 ayda 350 bin vatandaşımız Valide Sultan Gemimizden faydalandı ve bunun yarıya yakını Üsküdar dışından, bu hizmetten yakınlarınıza bahsedebilirsiniz, dileyen her vatandaşımız kaydını yaptırıp boğaz turlarımıza katılabilir." dedi.

KÜPLÜCE MAHALLESİ BOĞAZ TURU'NDA
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Okullar açılınca öğrencilere özel turların geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yapılacağı müjdesini veren Başkan Hilmi Türkmen daha sonra masaları dolaşarak mahalle sakinleriyle çay eşliğinde sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Uzman rehber anlatımıyla devam eden turun bitiminde vatandaşlar servislerle Küplüce Mahallesi'ne ulaştırıldı.