solyanreklam
sagreklam

KÜÇÜK ŞAMPİYONLARDAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

KÜÇÜK ŞAMPİYONLARDAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

KÜÇÜK ŞAMPİYONLARDAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 29 Mart 2016, Salı 0:00

Küçük Kızlar Bursa Şampiyonu İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Orta Okulu hentbol takımı Türkiye finalleri öncesinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Hentbol Küçük Kızlar kategorisinde Bursa şampiyonu olarak Denizli’de yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Çilingiroğlu Ortaokulu Hentbol Takımı, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Beden Eğitimi Öğretmeni Şükran Koyuncu ve Antrenör Merve Atak ile birlikte gerçekleşen ziyarette verdiği desteklerden dolayı Türkyılmaz’a teşekkür eden öğrenciler ve öğretmenler finallerde Mudanya’yı ve okullarını en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdiler.
“SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİ”
Aldıkları başarıdan dolayı öğrencileri ve öğretmenleri kutlayan Başkan Türkyılmaz, çocuklara sahip çıkılmasının herkesin en büyük görevi olduğunu dile getirdi. Çocuklara sağlıklı bir gelecek bırakmak için çalıştıklarının da altını çizen Türkyılmaz, “İnanıyorum ki bu başarınızı devam ettirerek finallerde başarılı olacaksınız. Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlere desteğimizi vereceğiz. Mudanya’mızı ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğinize de inanıyorum” ifadelerini kullandı.  


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık