solyanreklam
sagreklam

PANSİYON VE OTELLER DENETLENDİ

PANSİYON VE OTELLER DENETLENDİ

PANSİYON VE OTELLER DENETLENDİ
  • 29 Mart 2016, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçemiz sınırları içerisinde hizmet veren Otel, Motel ve Pansiyonları denetledi.

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe sınırları içinde hizmet veren Otel, Motel ve Pansiyonlara denetleme gerçekleştirdi. Belediyeye gelen yazılı ve sözlü şikayetler üzerine gerçekleşen denetimlerde, konaklama alanlarında ki fiyat listelerinin müşterilerin görebileceği yerlere asılması, odalardaki çarşaf ve yataklar ile lavaboların temizliği, boya ve badana temizliği, yangın önlemleri ve mutfaklardaki hijyen şartlarının uygunluğu denetlendi. Yapılan denetimlerde şartlara uymayan işletmelere yasal süre verildiğini ifade eden Zabıta Müdürü İlhan Aksakal, “İşyerlerine istenilen şartlara uygun hale getirmeleri için tutanaklar düzenlendi. Bundan sonra da konaklama alanlarında temizlik ve hijyen kurallarına uyulması ile ilgili denetimlerimiz devam edecektir” dedi.
“ÖNCELİKLİ HEDEF İNSAN SAĞLIĞI”
İlçe genelinde her konuda zabıta ekiplerinin denetimlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Öncelikle hedefimiz vatandaşların sağlığını tehdit eden unsurları denetlemek ve bunları tespit etmektir. Yerleşik ve vergisini veren esnafı mağdur edecek haksız rekabeti ortadan kaldırarak, ruhsatlar, hijyen, işgaliye, çevre ve gürültü kirliliği gibi konular başta olmak üzere bir çok konuda uyarılarda ve denetimlerde bulunuyoruz. Yaptığımız denetimlerde belirttiğimiz konularda esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz” dedi.    

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık