solyanreklam
sagreklam

Koşuyoluparkı’nın peyzaj ekipmanları yenileniyor

Koşuyoluparkı’nın peyzaj ekipmanları yenileniyor

Koşuyoluparkı’nın peyzaj ekipmanları yenileniyor
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 17:21

Koşuyoluparkı’nda kullanılmayacak durumda olan eski oturma gruplarını sökerek yenisini bırakan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ayrıca vatandaşların yeşil alandan daha etkin şekilde faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla parkın farklı bölgelerine masa tenisi, satranç ve piknik masaları yerleştiriyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Koşuyoluparkı’nda yürüttüğü çalışmayla eskiyen peyzaj ekipmanlarını yeniliyor. Yapılan çalışmayla parkta bulunan ve kullanılmayacak durumda olan oturma grupları sökülüyor. Eskiyen oturma gruplarının yerine yenileri ekleniyor. Beton banklar dışında parkın farklı alanlarına masa tenisi, satranç ve piknik masaları yerleştiriliyor.

10 Temmuz itibariyle çalışmalarına başlayan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, şuana dek Koşuyoluparkı’na 5 beton oturma bankı,1 beton 600 kg ağırlığında masa tenisi,4 satranç ve 4 adette piknik masası yerleştirdi. Çalışmayla birlikte parka toplam 32 adet beton oturma bankı yerleştirilecek. Ayrıca parkta meydan olarak kullanılan ve sert zeminden oluşan alana da banklar monte edilecek. Parka yerleştirilen farklı ebatlardaki piknik masaları elips ile kare şekilerinden, deformasyonu zor ve diğer eski oturma gruplarına nazaran daha sağlıklı olan banklar kompozit beton malzemeden oluşuyor. 20 Temmuz itibariyle tamamlanan çalışmalarla birlikte vatandaşlar park alanında piknik yapabilecek, yeni yerleştirilen masa tensi ve satranç masalarıyla alanı daha etkin şekilde kullanabilecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların özellikle piknik amaçlı kullandığı Nevrozparkı’nda da benzer bir çalışma yürütecek. Çalışma kapsamında parkın farklı alanlarına beton barbeküler yerleştirilecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık