KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Beşiktaş Belediyesi'nin KOSGEB iş birliği ile düzenlediği ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik...

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 9:32

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, ülkede girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması genel hedefine uygun olarak; girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla düzenlenir.

İş Kurmak İsteyen Girişimciler Başvurabilir!
Beşiktaş Belediyesi, KOSGEB iş birliği ile ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenliyor.

"KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ne katılmak isteyen adayların başvuru formunu doldurarak [email protected] adresine e-posta olarak yollamaları gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 17 Kasım 2017 Cuma, 11.00

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Katılımcı Sayısı: 30 Kişi

Eğitim Tarihi: 20 Kasım 2017 - 23 Kasım 2017
Eğitim Saati: 09:00 - 18:00
Eğitim Yeri: Beşiktaş Belediyesi Konferans Salonu (Levent Hizmet Binası 5. Kat)