Kortta Osmangazi Fırtınası Esti

Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı sporcuları, 8-9-10 Yaş Yaz Kupasında elde ettikleri derecelerle göz doldurdu.

Kortta Osmangazi Fırtınası Esti
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:00

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) 2018 yılı faaliyet programında yer alan 8-9-10 Yaş Yaz Kupası Bursa’da sona erdi. Mihraplı Tenis Kortları’nda gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye’nin çeşitli kulüplerinden toplam 155 sporcu katıldı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan müsabakaya Osmangazi Belediyespor’un başarılı raketleri damga vurdu. 10 yaş kızlar kategorisinde korta çıkan Osmangazili Zehra Tunçbilek altın madalyanın sahibi oldu. Bunun yanı sıra 9 yaş erkekler kategorisinde ter döken Burak Akıncı da ikincilik kürsüsüne çıktı.

Başkan Mustafa Dündar, madalya sevinci yaşayan sporcular ve antrenörleri Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı sporcuları, 8-9-10 Yaş Yaz Kupası’nda elde ettikleri derecelerle göz doldurdu.

azif Cesur’u tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Dündar, “Altyapımızda yetişen çocuklarımız ile yakalamış olduğumuz başarılar bizleri gelecek için umutlandırıyor” dedi.

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü