Konservatuvarda sınav heyecanı

• 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Büyükşehir ses ve saz sanatçısı alacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda görev alacak ses ve saz sanatçı başvuruları başladı. TSM, THM İcra Heyetleri, Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Çoksesli Koro için ses ve saz sanatçıları alınacak. Son başvuru tarihi 29 Ağustos.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, yeni sanatçılarını arıyor. Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği İcra Heyetleri, Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Çoksesli Koro’da yer almak isteyen adaylar 1 adet fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’ndan temin edecekleri başvuru formu ile başvurularını tamamlayabilecek. Son başvuru tarihi 29 Ağustos. Ayrıntılı bilgi için; 0 (242) 248 83 66 numaralı telefon aranabilir.