solyanreklam
sagreklam

KLASİK OTOMOBİLER MUDANYA YOLLARINDA

KLASİK OTOMOBİLER MUDANYA YOLLARINDA

KLASİK OTOMOBİLER MUDANYA YOLLARINDA
  • 24 Ekim 2014, Cuma 0:00

KLASİK OTOMOBİLER MUDANYA YOLLARINDA

Cumhuriyetin 91. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Bursa Klasik Otomobiller Kulübü’nün Mudanya ve Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirdiği  ‘’Cumhuriyet Rallisi’nin Mudanya etabı geçildi.

MUDANYA’DA GÜZELLER GEÇİDİ

Korupark önünde verilen startın ardından sırasıyla Nilüferköy, Gündoğdu; Kurşunlu, Altıntaş, Göynüklü’yü turlayan klasik otomobilleri Mudanya iskelesinde Mudanya Belediyesi Başkan vekili Erkan Altıntaş karşıladı. Burada kısa bir mola veren otomobil sürücülerine Altıntaş, Trilye’nin dünyaca ünlü zeytin ürünlerinin bulunduğu hediye paketlerini verdi.

ALTNTAŞ: GÜZELLER GEÇİDİNİ ANDIRDI

Karşılama sırasında kısa bir açıklama yapan Altıntaş,  ‘’Görmeyi özlediğimiz bir manzarayı bizlere yaşatanlara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Klasik otomobillerin Mudanya turu güzeller geçidini andırdı. Bu taşıtların kıymetinin bilinmesi lazım dedi. 1940-1980 model her markadan otomobilleri görmenin mümkün olduğu rallide,

 her biri döneminin özelliklerini taşıyan birbirinden güzel klasik araçların Mudanya’ da ki turuna vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

ESKİMEYEN KLASİKLERİN CUMHURİYET RALLİSİ

Mudanya iskelesindeki kısa bir molanın ardından sırasıyla İpekyayla, Dereköy, Mirzaoba’yı turlayan araçlar Trilye’ye vardı. Burada öğle yemeklerini yiyen sürücüleri Mudanya Belediye başkan vekili Erkan Altıntaş’ta yalnız bırakmadı. Altıntaş, Mudanya’nın tanıtımına katkı koyan bu tür organizasyonların daima yanında yer alacaklarını belirterek organizasyonun Mudanya etabının startını verdi.

 

DÜZYATAN’IN KLASİK OTOMOBİL TUTKUSU

Klasik otomobil sahibi ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın da katıldığı ralli renkli görüntülere sahne oldu. Mudanya Belediyesi Başkan vekili Erkan Altıntaş ile Trilye’de,  klasik otomobiller üzerine koyu bir sohbet gerçekleştiren Düzyatan,  klasik araç merakının bir tutku olduğunu söyledi. Otomobil tutkunlarını zamanda yolculuğa çıkaran Cumhuriyet Rallisi,  Mudanya etabının tamamlanmasıyla Bursa’da son buldu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık