solyanreklam
sagreklam

“KLASİK MÜZİK TİRİLYE’YE ÇOK YAKIŞTI”

“KLASİK MÜZİK TİRİLYE’YE ÇOK YAKIŞTI”

“KLASİK MÜZİK TİRİLYE’YE ÇOK YAKIŞTI”
  • 04 Nisan 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Bursa Kent Ouartet, Tirilye’de konser verdi. Tirilyelilerin beğenisini kazanan konser yaklaşık bir saat sürdü. 

Bursa Kent Quartet, Mudanya Belediyesi’nin katkılarıyla Faruk Çelik Kültür Merkezi’nde düzenlendiği konser ile klasik müziğin keyfini yaşattı. Bursa Kent Quartet izleyicileri mest ederken son bölümde yer alan, Nejat Başeğmezler’in düzenlediği Giresun’un Kayıkları dinleyicilerden yoğun alkış aldı. Duygu Özler, Ali Ekber Mutlu ve Argun Yıldıran’ın sahne aldığı konsere Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy’un yanı sıra Tirilyeli ve Mudanyalı müzik severler katıldı.
“MUDANYA SANATTA DA ADINI DUYURACAK”
Kültür ve Sanat etkinliklerini Mudanya’nın her bölgesinde yaşatmak istediklerinin altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “ Tirilye de daha güzel etkinliklerle yeniden birlikte olmak istiyoruz. Klasik müzik Tirilye’ye çok yakıştı” dedi. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçenin her bölgesinde kültür sanat etkinliklerini düzenlemek istediklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Planladığımız etkinliklerimiz ile Mudanya’ya ayrı bir hava katacağız. Barışın  ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya markası ile sosyal, kültürel ve sanatsal alanda da ilçemizin adını duyuracağız” ifadelerini kullandı. Konser sonunda Başkan Türkyılmaz, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası Müdürü Gökçe Özler ve sanatçılara teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık