solyanreklam
sagreklam

Kızkalesi Dünyaca Ünlü Voleybolcuları Ağırlayacak

Kızkalesi Dünyaca Ünlü Voleybolcuları Ağırlayacak

Kızkalesi Dünyaca Ünlü Voleybolcuları Ağırlayacak
  • 14 Mart 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Valilii himayesinde, Mersin Büyükehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu birlii ile  ‘Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yldz Mersin Türkiye’ 2-6 Mays tarihlerinde Kzkalesi’nde gerçekleecek.

Mersin Büyükehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde, Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel’in bakanlnda gerçekletirilen yürütme kurulu toplantsnda plaj voleyboluna katlacak takmlar, sporcular ve katlm oranlar konuulurken, payda kurulularla görü al veriinde bulunuldu.

Geçtiimiz yl dördüncüsü gerçekletirilen Plaj Voleybolu Satellite’nin ad  Beach Voley World Tour (Plaj Voleybol Dünya Turu) olarak deitirilirken, Mersin bu yl  sporcular Mersin’in kadim  tarihine tanklk eden Kz Kalesi’nde arlayacak.

Erkeklerde Çin, talya, Finlandiya, Belarus Almanya’nn da aralarnda olduu 14 ülkeden 28 erkek takm plaj voleybolu için kaydn yaptrrken, kadnlarda sviçre, Slovakya, Almanya ve Avusturya bata olmak üzere 9 ülkeden 13 takm kaydn yaptrd. 

Mays aynda gerçekleecek plaj voleyboluna kaytlar devam ederken, geçtiimiz yl 3 sahada devam eden yarlar, katlmn youn olmas nedeniyle bu yl 6 sahada gerçekleecek.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık