solyanreklam
sagreklam

Kıvırcık Ali'yi Anma Programı...

2011 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kıvırcık Ali ölüm yıl dönümü...

Kıvırcık Ali'yi Anma Programı...
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

2011 yılında hayatını kaybeden Türk Halk Müziği sanatçımız Kıvırcık Ali'yi Anma Programı 11 Ocak Perşembe günü Mustafa Kemal Merkezi'nde gerçekleştirildi. Pek çok sanatçının Kıvırcık Ali adıyla bilinen Ali Özütemiz'in şarkılarını seslendirdiği anlamlı gecede duygusal anlar yaşandı. Sanatçının oğlu Eren ve kızı Ecem Özütemiz sahneye çıkarak babalarının “Yaralarım” türküsünü seslendirdi.

Akın Zurnacı, Ali Ekber Gül, Bedirhan Gökçe, Belgin Tunçbilek, Berdan Mardini, Demali Çelik, Devran Aksu, Ecem Gül Özütemiz, Eda Doğanay, Ender Balkır, Enver Çelik, Eren Özütemiz, Erensoy Akkaya, Grup Turnalar, Gülcihan Koç, Gülsüm Gül, Gülten Benli, İbrahim Delibaş, İsmail Tunçbilek, Kenan Coşkun, Merve Özbey, Nurettin Rençber, Orçun Kurtoğlu, Özcan Türe, Şükrü Cömert, Taner Özdemir, Taylan Özgür Ölmez, Tülay Maciran, Umut Akyürek, Yaşar İpek ve daha pek çok değerli sanatçı Kıcvırcık Ali'yi Anma Programı kapsamında MKM sahnesinde yer aldı.

Beşiktaş Belediyesi tarafından organize edilen geceye ilgi ve katılım oldukça yoğundu. Salonu dolduran dinleyiciler pek çok ünlü isimin sahne aldığı anma programında Kıvırcık Ali’nin sevilen eserleriyle unutulmaz bir gece yaşadı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık