KİTAPLAR SARIKAMIŞ'A ULAŞTI

• 29 Şubat 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi olarak ilçemizde başlattığımız kitap kampanyası kapsamında toplanan kitaplar, Kars’ın Sarıkamış ilçesinde öğrencilere ulaştırıldı. Gönderilen kitaplar ile kütüphane hazırlıklarına başlayan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Öğretmenleri ile birlikte kendilerine ulaşan kitapları büyük bir heyecan içinde karşılayan öğrenciler, Mudanyalılara teşekkürlerini ilettiler.
Yapılan kampanya ile dayanışma örneğinin Mudanya’da gösterildiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bizlere bu konuda destek veren başta Mudanyalı hemşehrilerime, personelime çok teşekkür ediyorum. Bu dayanışma ve yardımlaşma örneğinin sürekli olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.