solyanreklam
sagreklam

Kitap Sizden Bilet Bizden İle “Kocamın Nişanlısı”

Kocamın Nişanlısı oyunu, Beşiktaş Belediyesi’nin "Kitap Sizden Bilet Bizden" kampanyası ka...

Kitap Sizden Bilet Bizden İle “Kocamın Nişanlısı”
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Sadık Şendil’in yazdığı ve Ferdi Merter’in yönettiği “Kocamın Nişanlısı” tiyatro oyunu Beşiktaş Belediyesi’nin Kitap Sizden Bilet Bizden kampanyası kapsamında Fulya Sanat’ta ücretsiz olarak sahnelendi.



Tiyatro gösterimine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve çok sayıda vatandaş katıldı. En az bir kitabın bilet yerine geçtiği oyun gösterimine ilgi oldukça yoğundu. Seyirciler, oyunu kahkahalar eşliğinde seyretti.



Uzun süre alkışlanan oyunun sonunda Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, oyuncuları ve ekibi tebrik etmek üzere sahneye çıktı. Başkan, “Kitap Sizden, Bilet Bizden kampanyamızla tiyatro gecemize katılan izleyicilerimize ve Kocamın Nişanlısı oyuncu kadrosuna teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kocamın Nişanlısı
Yazan: Sadık Şendil
Yöneten: Ferdi Merter
Dekor: Azer Aliyev
Kostüm: Zeynep Buse Kale
Işık: Erkan Kalkan, Emir Tatlı
Oyuncular: Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Arzu Yanardağ, Serdar Sevtekin, Tuncay Tezküser, Aslı Kökçe

Konu:
Bir akşam Çetin Bey barda tanıştığı saf kıza aşık olup nişanlanır ve evlenmek ister. Oysa Çetin, felsefe hocası Leyla ile evlidir. Leyla iki oyuncu tutup kocasını kazanmak ister. Durum iyice karışır.


*
“Kitap Sizden Bilet Bizden” kampanyası kapsamında toplanan kitaplar, ihtiyaç sahibi okullara belediyemiz tarafından gönderilmektedir.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık