KIRSAL MAHALLELERDE SU SEVİNCİ

• 31 Temmuz 2018, Salı 0:00

Bykehir Belediyesi, Alpu lesine bal erkez ukurhisar ve Odunpazar lesine bal Karaay mahallelerinde su sorununa kalc zm bularak mahalle sakinlerinin yzn gldrd.

Eskiehir Bykehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi Genel Mdrlne bal ekipler, ileler ve mahallelerinde su skntlarna ynelik yapt almalarla vatandalarn yzn gldrmeye devam ediyor. Ekipler son olarak erkez ukurhisar Mahallesi ve Karaay Mahallesinde gerekletirdii sondaj almalar ile mahalleleri suya kavuturdu.

erkez ukurhisar Mahalle Muhtar Abdulkadir Uur ve Karaay Mahalle Muhtar Metin Erol, Bykehir Belediyesine yaptklar mracaatlar sonucunda annda zm bulduklarn ifade ederek Bykehir Belediye Bakan Ylmaz Bykeren, ESK Genel Mdrl ve tm alanlarna teekkr ettiler.