solyanreklam
sagreklam

Kemerçeşme Hacı Adem Camiinin Çevresi Yenileniyor

Osmangazi Belediyesi, manevi değerlerinin yanında mahalle halkı için buluşma noktası olan camilere yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Belediye ekipleri Kemerçeşme Mahallesinde inşaat çalışmaları sona eren Kemerçeşme Hacı Adem Camiini daha da güzelleştirmek adına çevre düzenleme çalışması başlattı.

Kemerçeşme Hacı Adem Camiinin Çevresi Yenileniyor
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Osmangazi Belediyesi, manevi değerlerinin yanında mahalle halkı için buluşma noktası olan camilere yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Belediye ekipleri Kemerçeşme Mahallesi’nde inşaat çalışmaları sona eren Kemerçeşme Hacı Adem Camii’ni daha da güzelleştirmek adına çevre düzenleme çalışması başlattı.


Osmangazi Belediyesi ve hayırsever vatandaşların işbirliğinde inşa edilen Kemerçeşme Hacı Adem Camii’nin yapım çalışmaları tamamlandı. Osmangazi Belediyesi, caminin içi gibi dış bölümünün de modern bir yapıda olması adına çevre düzenleme çalışması başlattı. Caminin daha kullanışlı olması ve cami cemaatine namaz giriş ve çıkışlarında oturup sohbet edebilecekleri bir alan kazandırmak için yürütülen çalışma ile cami etrafının zemini yenilenecek. Yeşillendirme çalışmaları ve oturma gruplarının yerleştirilmesi ile cami çevresi meydan haline getirilecek ve Kemerçeşme Mahallesi’ne yeni bir sosyal donatı alanı kazandırılacak. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.  


Başkan Mustafa Dündar, ilçe sınırları içerisinde yer alan bütün camilere hizmet götürdüklerini ifade ederek, “Mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda eski ve ihtiyaca cevap vermeyen Kemerçeşme Merkez Camii’ni yıkarak, yerine 400 metrekare alan üzerinde modern bir cami inşa edildi. Bizler, daha önce gerçekleştirdiğimiz kamulaştırmalar ile camimizin çevresini açıp, vatandaşlarımızın buluşacağı bir meydan inşa etmiştik. Hayırsever vatandaşlarımızın da desteği ile yenisi inşa edilen Kemerçeşme Hacı Adem Camii’nin çevresinin daha modern hale getirilmesi adına yeni bir çalışma başlattık. Cami çevresine oturma grupları koyup, yeşil alan oluşturarak mahallemize nefes aldıracak sosyal donatı alanı kazandıracağız. Yapılaşmanın yoğun olduğu mahallelerimizde böyle sosyal donatı alanlarına ihtiyaç çok büyük. Hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Mahalle sakinleri için hayırlı olsun" dedi.


Osmangazi Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık