?Keloğlan Sevgi Yolunda? Adlı Oyun Miniklerle Buluştu

• 05 Aralık 2017, Salı 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrolar tarafndan hazrlanan, ‘Kelolan Sevgi Yolunda’ isimli çocuk oyununun galas Nevit Kodall Sahnesi’nde anaokulu düzeyindeki örencilere sahnelendi.

Mersin Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrolar oyuncular tarafndan yazlp, sahneye koyulan ‘Kelolan Sevgi Yolunda’ adl oyun minik örenciler tarafndan youn ilgi gördü.

Kelolan’n padiahn kz Aykz’a ulamak için bandan geçen maceralarn anlatld oyunda, Kelolan’n annesi ile olan diyaloglar da örencileri oldukça elendirdi. Çocuklarn hem elenmesine hem de eitilmesine katk sunan oyunda ailenin önemi ve çocuklarn ailelerine kar dürüst olmalarnn gereklilii gibi konularda mesajlar verildi.

ehir Tiyatrolar oyuncusu rfan Gürkan Çelebi’nin kaleme alp, Ahmet Aksoy’un yönettii oyunda, oyuncular Gökhan imek, Bülent Kzlda, Zuhal Hocaolu, Merve Sakall ve Fatma Giray performanslar ile minikleri hem neelendirdi hem de eitti.

Her çaramba günü saat 13.00’te Nevit Kodall Sahnesi’nde oynanacak olan oyun minik tiyatro severleri bekliyor.