solyanreklam
sagreklam

Kayapınar'a Ek Kanalizasyon Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre’nin Kayapınar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ek kanalizasyon hattı çalışmasıyla vatandaşın altyapı ihtiyacına cevap verdi.Manisa S...

Kayapınar'a Ek Kanalizasyon Hattı
  • 07 Ağustos 2018, Salı 18:17

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre’nin Kayapınar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ek kanalizasyon hattı çalışmasıyla vatandaşın altyapı ihtiyacına cevap verdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı eksikliklerini gidermek adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi’nde de çalışma gerçekleştirdi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen hat döşeme işi kısa süre içerisinde tamamlanarak, vatandaşa gerekli altyapı koşulları temin edildi.
“Hizmetlerden memnunuz”
Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren, “Çalışmanın yapıldığı bölgedeki vatandaşlarımızın altyapı anlamında önemli bir ihtiyaçları vardı. MASKİ ekipleri durumun yakından takipçisi oldu ve çalışmalarını hızla bitirdi. Hizmetlerden memnunuz. Devamı da elbette ki gelecektir. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık