solyanreklam
sagreklam

Kasaplar Büyükşehir?in Denetimi Altında

Kasaplar Büyükşehir?in Denetimi Altında

Kasaplar Büyükşehir?in Denetimi Altında
  • 15 Aralık 2017, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi Zabta ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Bakanl ekipleri tarafndan Mersin genelinde belirli aralklarla yaplan kasap denetimleri sürüyor. Yeniehir ve Mezitli lçesi’nde 51 kasapta yaplan denetimlerde, ruhsatsz faaliyet gösterdii tespit edilen 11 kasaba tespit tutana düzenlendi.

Mersin halknn temiz, salkl ve güvenli gda tüketmesi için çalmalarn devam ettiren Büyükehir Belediyesi, Mezitli ve Yeniehir lçesi’nde, ilçe belediyesi zabta ekipleri ile kasap denetimleri gerçekletirdi. nsan sal açsndan önem arz eden ve gda yoluyla bulaan zoonoz hastalklarnn önlenmesi amacyla gerçekletirilen denetimler kapsamnda 51 kasap denetlendi.

Vatandalarn güvenilir, temiz ve taze gda kullanmalarn salamak amacyla yaplan kontrollerde, iyeri açma ve çaltrma ruhsat, genel hijyen artlarna uyulmas gibi konular da denetleyen Büyükehir Belediyesi ekipleri, srasyla bütün kasap dükkânlarn gezerek kasaplar denetledi.

lk etapta Mezitli’de faaliyet gösteren 18 adet kasabn denetimini yapan Büyükehir Belediyesi Zabta Dairesi ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Bakanlklarna bal ekipler, Yeniehir lçesi’nde de 33 kasab denetimden geçirdi. Denetimler esnasnda 11 kasabn ruhsatsz faaliyet gösterdii tespit edilerek tutanak tanzim edildi.

Büyükehir Belediyesi tarafndan gerçekleen denetim çalmalar, vatandalar da son derece memnun ediyor. Vatandalar, Büyükehir Belediyesi’nin denetim çalmalarn desteklediklerini ve ilçe belediyelerine de örnek olmas gerektiini ifade etti.

Denetimler sonucunda ruhsatsz faaliyet gösterdii tespit edilen iyerlerine gerekli ihtar yaparak ruhsat almalar için yönlendiren ekipler, denetimlerin devam edecei bildirdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık