Kaş Doğantaş grup yolu asfaltlanıyor

• 18 Ekim 2018, Perşembe 0:00

Antalya kırsalını modern yollarla buluşturmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta Doğantaş Mahallesi grup yolunu asfaltlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatları ile asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışmalarını sürdüren Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Gazipaşa’dan Kaş’a yoğun bir mesai harcıyor. Asfalt seferberliği kapsamında, kırsal mahalle yolları asfaltla kaplanıyor.
Ekipler son olarak Kaş ilçesine bağlı Doğantaş Mahallesi grup yolunda çalışma başlattı. Alt yapı çalışmalarının ardından 1 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmasına geçildi. Sathi asfaltla kaplanan yol, konforlu ve güvenli hale geliyor.  Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, Doğantaş’taki çalışmaları yerinde inceledi.