solyanreklam
sagreklam

KARAYALÇIN’DAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

KARAYALÇIN’DAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

KARAYALÇIN’DAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 25 Ekim 2016, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden, Dışişleri eski Bakanı Murat Karayalçın, çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanlığı’nın düzenlediği Salı söyleşilerine katılmak üzere Bursa’ya gelen Murat Karayalçın, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Proje ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Karayalçın’a Mudanya’nın planları konusunda da sunum gerçekleştirildi. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları ile meclis üyeleri ve parti yöneticileri katılım sağladı. Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karademir’in gerçekleştirdiği sunum ile Mudanya’nın planları hakkında bilgiler aktarılırken, yapılabilecek çalışmalar hakkında da bilgi alışverişi sağlandı.
“BİLGİ VE BİRİKİMLERDEN FAYDALANACAĞIZ”
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve Karayalçın’a teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aktardı. Hazırladıkları Turizm Master Planı hakkında Karayalçın’ı bilgilendiren Başkan Türkyılmaz, “Belli bir plan ve program çerçevesinde Mudanya’nın anayasasını çıkaracağız. Mağduriyetlerin olmadığı bir çalışma yürütüyoruz. Mudanya’yı geleceğe geçmişini koruyarak, sizlerin de bilgi ve birikimlerinden faydalanarak taşıyacağız” ifadelerini kullandı. 
“MYRLEİA TURİZME KAZANDIRILMALIDIR”
Bursa’nın her bölgesinin önemli olduğunu ancak, Mudanya’nın farklı bir yeri olduğunu ifade eden Murat Karayalçın, “Mudanya onların ötesinde önemi olan bir bölgemiz. Bu ziyaretimde belediye çalışmaları hakkında bilgiler alma fırsatı buldum. Eski bir belediye başkanı olarak da bilgi ve tecrübelerimi aktardım” ifadelerini kullandı.  Myrleia Antik Kenti’nin olduğu alan ile ilgili de görüşlerini dile getiren Karayalçın, “Burası Mudanya ve ülkemiz için çok önemli bir alan. Buranın tarih turizmine kazandırılması için kamulaştırma, takas vb. işlemlerin yapılması gerekiyor. Bu konuda bölgenin önemini gösteren bir rapor hazırlanarak, başta bakanlıklar olmak üzere Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’ne sunulması konusunda çalışmalar yapılacaktır” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık