solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN AŞURE İKRAMI

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN AŞURE İKRAMI

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN AŞURE İKRAMI
  • 24 Ekim 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi ilçenin farklı noktalarında Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulunarak gelenekleri bir kez daha yaşattı. Geleneksel hale getirilen aşure etkinliğinde yaklaşık yedi bin kişiye aşure ikramı gerçekleştirilecek.

Mudanya’da bu yıl Muharrem ayı vatandaşlarla birlikte iç içe yaşanıyor. Zeytin Dalı ekibinin koordinesinde gerçekleşen Mudanya Belediye binası önü ve İskele Meydanı’nda başlayan aşure ikramları,  Güzelyalı ve Tirilye Mahallelerinde de devam edecek. Hafta sonuna kadar tamamlanması planlanan aşure ikramlarında yaklaşık yedi bin kişiye ikramlarda bulunulacak. 
“MUHARREM AYI BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN”
Belediye binası önünde gerçekleşen aşure ikramına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil de sürpriz yaparak katılım sağladı. Belediye meclis üyeleri ile belediye personelinin de katılım sağladığı aşure dağıtımında Başkan Türkyılmaz vatandaşlara aşure dağıtarak, bol bol sohbet etti. Muharrem ayının barış ve kardeşlik duygularının gelişmesi için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Türkyılmaz, “Muharrem Ayı’nın ülkemizde yaşanan kötü günlerin bitmesine vesile olmasını, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk getirmesine vesile olmasını diliyorum” dedi

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık