solyanreklam
sagreklam

Karadenizlilerden Başkan Osman Zolan'a tam destek

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKAD) Başkanı Birol Konak ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Denizli'de yaşayan Karadenizli insanlar sizinle beraber yürüyecektir' dedi.

Karadenizlilerden Başkan Osman Zolan'a tam destek
  • 28 Ocak 2019, Pazartesi 10:20
Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKAD) Başkanı Birol Konak ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Denizli’de yaşayan Karadenizli insanlar sizinle beraber yürüyecektir” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKAD) üyeleri ile bir araya geldi. Bir restoranda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DEKAD Başkanı Birol Konak, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. DEKAD Başkanı Konak, bugüne kadar kendilerine verdiği destekler için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Konak, “Denizlimizdeki güzel hizmetleriniz, bizlere verdiğiniz ve verecek olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim. Hizmetlerinizin artarak devam etmesini diliyoruz. Arkadaşlarımızın vefalı duruşu her zaman sizlerin yanında olacaktır. Biz Karadenizliler olarak vefayı unutmayan, vefayı bilen insanlarız. Denizli’de yaşayan Karadenizli insanlar sizinle beraber yürüyecektir” diye konuştu.

“Hep beraber mutlu olalım”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, kendisi için hazırlanan program dolayısıyla DEKAD Başkanı Birol Konak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, birlik mesajı verdi. Başkan Osman Zolan, “Biz kardeşiz, birçok alanda, etkinlikte bulunduk. Ortak programlar yaptık. Denizlimizde hep beraber huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşıyoruz. Şehrimiz, ülkemiz daha güzele gitsin. Hep beraber mutlu olalım” diye konuştu. Türkiye'nin ve Denizli'nin gelişimi ve daha üst seviyelerde olması için birlikte yürüdüklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Gayret edersek, samimiyetle çalışırsak Allah’ım bu güzellikleri bize nasip edecektir. Denizlimize ve şahsıma vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık