Karadeniz Bisiklet Turu 27 Eylül’de Başlıyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Tarık Torun ve beraberindekiler "Tour Of Black Sea" etkinliği hakkında bilgi vermek için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır’ı ziyaret etti.

Karadeniz Bisiklet Turu 27 Eylül’de Başlıyor
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 13:49
27 " 30 Eylül arasında düzenlenecek olan ve Uluslararası Bisiklet Birliği’nin etkinlik takviminde de yeralan "Tour Of Black Sea" (Karadeniz Bisiklet Turu) hakkında bilgi vermek üzere Samsun BüyükşehirBelediye Başkanvekili Turan Çakır’ı ziyaret eden federasyon yetkilileri organizasyonun dolu dolugeçeceğini belirtti. Başkanvekili Turan Çakır ise böyle bir spor organizasyonunun düzenlenmesi noktasında herkesi tebrik ederken ziyaretlerinden dolayı federasyon temsilcilerine teşekkür dileklerini iletti. Ziyarete Türkiye Bisiklet Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Tarık Torun, Yarış Direktörü Kemal Ağvaz, Parkur Direktörleri Suat Torgay ve Fikret Keleş katıldı.