Karaburun Kuyucak arıtması yenileniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Karaburun Kuyucak Mahallesi’nde hizmet veren atık su arıtma tesisini yeniliyor. Yaklaşık 580 bin liralık yatırımla tesisin mekanik ve elektrik ekipmanları değiştiriliyor, kullanılamaz hale gelmiş betonarme üniteler güçlendiriliyor. Ayrıca işlevsiz kalan klorlama ünitesi de devreye alınacak. Günde 300 metreküp atık su arıtma kapasitesine sahip tesisin verimi artırılarak kısa bir süre sonra devreye girmesi sağlanacak.

Karaburun Kuyucak arıtması yenileniyor
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 10:58