solyanreklam
sagreklam

KAPALI PAZARYERİNE GÜVENLİK ÖNLEMİ

KAPALI PAZARYERİNE GÜVENLİK ÖNLEMİ

KAPALI PAZARYERİNE GÜVENLİK ÖNLEMİ
  • 07 Haziran 2016, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün resmi talebi üzerine Kapalı Pazaryeri’nde güvenlik tedbirlerini arttırdı. Dört özel güvenlik görevlisi görev yapmaya başladı.

Ülkede yaşanan terör saldırılarının ardından, Mudanya’da da belli bölgelerde güvenlik tedbirleri arttırılıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kendilerine yaptığı resmi talebi değerlendiren Mudanya Belediyesi, iki giriş ve iki çıkışı bulunan Kapalı Pazaryeri’nde dört özel güvenlik görevlisi desteği sağlıyor.
“HALKIMIZIN GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA”
Kapalı Pazaryerinde  oluşacak olumsuz olaylara karşı  tedbir  amaçlı olarak güvenlik önlemlerinin arttırıldığına dikkat çeken Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İlçe Emniyet Müdürlüğü’müzün gerçekleştirdiği resmi talebi değerlendirerek, pazaryerinde dört adet güvenlik elemanımızı görevlendirdik” dedi.  Halkın sağlığını ve güvenliğini ön planda tuttuklarının altını çizen Türkyılmaz, “Zabıta ekiplerimiz halkımızın sağlığı için denetimlerini aralıksız olarak sürdürürken,  halkımızın güvenliği içinde önlemlerimizi arttırıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık