solyanreklam
sagreklam

KANO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SARISUNGUR'DA DEVAM EDİYOR

KANO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SARISUNGUR'DA DEVAM EDİYOR

KANO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SARISUNGUR'DA DEVAM EDİYOR
  • 04 Ağustos 2018, Cumartesi 0:00

Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası' Sarısungur Göleti'nde devam ediyor. 

Türkiye Kano Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Sarısungur Göleti'nde devam ediyor. 15 şehirden 27 takımın 281 sporcu ile katıldığı Kano Türkiye Şampiyonası'nın ikinci gününde nefes kesen müsabakalara sahne oluyor.

Şampiyonanın uluslararası yarış standartlarında ve kalitesinde yapılması katılımcılarda büyük ilgi uyandırdı. Türkiye Kano Federasyonu tarafından iki yıldır kullanılan Photo Finish sistemi yanında, Büyükşehir Belediyesi'nin dev ekranda canlı yayın aktarımı ile anlık sonuç paylaşımı ve yarışa başlangıç platformu yapması şampiyonaya katılan sporcuları oldukça mutlu etti.

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası'nın ikince gününde 500 metre müsabakaları gerçekleştirildi. Sakarya, Rize, Şanlıurfa, Van, Adana, Antalya, Eskişehir, Muğla gibi çeşitli illerden gelen sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Durgun Su Kano Türkiye Şampiyonası 5 Ağustos Pazar günü ise 200 metre yarışları ile final yapacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık