solyanreklam
sagreklam

KAMERİYELER İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

KAMERİYELER İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

KAMERİYELER İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR
  • 27 Nisan 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde üretilen kameriyeler vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. İlçe merkezinin yanı sıra kırsal alanda da çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi vatandaşların vakitlerini geçirdiği alanlara kameriyeleri koyuyor.

İlçe merkezinde gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların vakitlerini geçirebilecekleri alanlar yaratan Mudanya Belediyesi, Has, Göynüklü ve Çağrışan Mahallelerinde vatandaşların ve muhtarlıkların talepleri doğrultusunda mahalleye istenilen kameriyeleri yerleştirdi. Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altıntaş’ın incelemelerde bulunduğu mahallelerde, vatandaşlar kameriyeler sayesinde daha rahat vakit geçirebilecekler. 3 adet büyük oturma grubu ve bir masanın bulunduğu kameriyelerde daha fazla vatandaşın oturmasına olanak sağlanıyor.
“KENDİMİZ ÜRETİYOR, TASARRUF SAĞLIYORUZ”
Havaların ısınması ve bahar aylarının gelmesiyle birlikte kırsal alanda çevre düzenleme ve park alanları oluşturma çalışmalarının hız kazanacağını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Marangozhanemizde oturma grupları, kameriyeler ve diğer mobilya imalatları artık belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu sayede önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz” dedi. İlçe merkezi ve kırsal alanda birçok alanda çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Asfaltlamadan, arazi yollarına, park alanlarından, meydan düzenlemelerine kadar birçok hizmetimizi gerçekleştiriyoruz. Ürettiğimiz kameriyeler çok fazla ilgi görüyor. Elimizden geldiğince her yere bu kameriyelerimizden koymaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızla ilgili planlamalarımızı yaptık” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık