solyanreklam
sagreklam

Kalitede Yeni Başarı

Kalitede Yeni Başarı

Kalitede Yeni Başarı
  • 21 Haziran 2018, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin, Bakan Burhanettin Kocamaz’n göreve geldii günden bu yana kararl ve sistematik bir ekilde yürüttüü kalite çalmalar yeni belgelerle tescilleniyor.

Büyükehir Belediyesi, büyük bir özveri sonucu alnmaya hak kazand TSE EN SO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem belgesinin geçerlilik süresini tamamlamasnn ardndan belge yenileme tetkikleri sonrasnda 9001:2015 versiyonunu yeniden almaya hak kazand.

 “Kalite bir ürün ya da hizmetin, kendisinden beklenen ihtiyaç ve beklentileri karlayabilme derecesini gösteren bir performans ölçütüdür” vizyonu ile hareket eden Mersin Büyükehir Belediyesi, yaanabilir bir gelecek oluturmak, yaratc ve yenilikçi gelimelere öncelik vererek, vatanda odakl çalmalar sürekli iyiletirmeyi prensip haline getirmek için balatt kalite çalmalarn TSE EN SO 9001:2015 belgesi ile yeniden tescilledi.

Hedef ISO 27001, ISO 39001 ve ISO 50001

Büyükehir Belediyesi halihazrda devam eden bilgi güvenlii sistemi ile çalmalar devam eden ISO 27001 Bilgi Güvenlii, ISO 39001 Yol Trafik Güvenlii ve ISO 50001 Enerji Verimlilii Yönetim Sistemi belgelerini de 2019 yl sonunda almay hedefliyor.

Verilerle karar alma, stratejik planlama, kaynaklarn verimli kullanm ve sürekli iyiletirmeler yaparak daha iyi hizmet sunmay hedefleme, çalanlarn yetkinliklerini artrarak hizmet kalitesini yükseltme konularnda ciddi mesafeler kat eden Büyükehir Belediyesi, Uluslararas bir standart olan ISO ve EFQM Kurumsal Mükemmellik Modeli çalmalarn örnek alyor.

Kurmu olduu Kalite Yönetim Sistemleri ve örnek ald uluslararas kalite çalmalar sayesinde, hizmet ve projelerin halka ulatrlmas, sonrasnda halkn memnuniyet oran, önerileri ve bu öneriler dorultusunda yaplan iyiletirmeler sonucu vatanda memnuniyet oranlarnda ki yükselmeler Büyükehir Belediyesi’nin kalite yolculuundaki baarsn kantlyor.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık