solyanreklam
sagreklam

Kalınharman'da Alt ve Üstyapı Çalışmaları Başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Kula’nın Kalınharman Mahallesi’nde kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı. Proje kapsamında mahallen...

Kalınharman'da Alt ve Üstyapı Çalışmaları Başladı
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 18:45

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Kula’nın Kalınharman Mahallesi’nde kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı. Proje kapsamında mahallenin alt ve üstyapı yenilenecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde 101 Mahalle Projesinin ardından başladığı 154 Mahalle Projesi ile köy veya beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı dönüşümlerine devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Kula ilçesine bağlı Kalınharman Mahallesi’nde 4 buçuk kilometre kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı. Kanalizasyon çalışmasının ardından 4 kilometre içme suyu ve 16 bin metrekare kilit parke taşı döşenerek mahalleye şehir havası kazandırılacak.
Mahalle sakinleri hizmetten memnun
Kula ilçesine bağlı Kalınharman Mahalle sakinleri mahallenin alt ve üst yapısını baştan aşağıya yenilenmesinden dolayı memnun olduklarını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık