Kâğıt Geri Dönüşüm Atölyeleri Başladı!

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş ilçesindeki ortaokul öğrencileri için “Kâğıt Geri Dönüşüm At...

Kâğıt Geri Dönüşüm Atölyeleri Başladı!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

Beşiktaş Belediyesi, ilçe genelinde geri dönüşüm farkındalık çalışmalarına devam ediyor. Geri dönüşüm bilincini kazandırmaya çocuklardan başlayarak, yaygınlaştırmayı hedefleyen Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş ilçesindeki ortaokul öğrencileri için “Kâğıt Geri Dönüşüm Atölyeleri” düzenliyor.

Kâğıt Geri Dönüşüm Atölyesinin ilk misafirleri Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri oldu.

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş ilçesinde yer alan 10 ortaokuldan toplamda 200 öğrencinin katılacağı geri dönüşüm farkındalık etkinliği düzenliyor. Yaklaşık iki buçuk ay sürecek olan bu etkinlikte öğrenciler, Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi’nde Kâğıt Geri Dönüşüm Atölyelerine katılarak atık kâğıtları geri kazanmayı ve kâğıt yapmayı öğreniyor.

Öğrencilerimizin geri kazandıkları kâğıtlara daha sonra resimler çizecek ve bu resimler 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında belediyemiz tarafından sergilenecek.