solyanreklam
sagreklam

Kadın Dayanışma Merkezimiz Açıldı!

Beşiktaş Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde anlamlı bir hizmete imza attı.

Kadın Dayanışma Merkezimiz Açıldı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Şiddetsiz Bir Hayatı Dayanışmayla Örüyoruz!

Şiddete maruz kalan kadınları güçlendirme motivasyonuyla çalışan, kadınların kararları ve gereksinimleri doğrultusunda ilgili kurum, kuruluş ya da destek mekanizmalarına yönlendirme; bu kurum ve kuruluşlarla ilişkiye geçmelerinde kolaylaştırıcı yapıda bir organizasyon olan Beşiktaş Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi açıldı.

Beşiktaş Belediyesi Çırağan Hizmet Binası’nda gerçekleşen açılışa Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye personeli, Sivil toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış törenine duyarlı sanatçı Sultana da şarkılarıyla eşlik etti.

Kadın Dayanışma Merkezi açılışında konuşan Başkan Hazinedar, ‘’Kadın Dayanışma Merkezleri, çağdaş Türkiye’de ve bütün dünyada kadına, erkeğin fiziki gücünden ve onun yarattığı egemen yapıdan kaynaklı pozitif müdahaleye kadına yönelik bir ihtiyacın bir eseridir. Bizde Beşiktaş’ta çağdaş değerlerin kalbinde Atatürk’ün yetiştirdiği değerlerin temsilcisi ve simgelerinden birisi olarak böyle dokunuşları yoğunlaştırmak adına Beşiktaş’ta bu anlamlı günde kadın dayanışma merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Hazinedar ve katılımcılar hep birlikte Kadın Dayanışma Merkezi’nin kurdelasını keserek açılışını yaptı.

Kadın Dayanışma Merkezi Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız. 

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık