solyanreklam
sagreklam

Kadim Dostlar Ümraniye Mesire Alanında Piknikte Buluştular

Ümraniye Belediyesinin destekleriyle düzenlenen piknik organizasyonunda Başkan Hasan Can, Güzel Vefalılar Kadim Dostlarla bir araya geldi. Ümraniye Mesire alanında düzenlenen piknikte; geçmişten günümüze bu davaya emek verip vefat edenler için okunan 101 Kur’an hatmin duası da yapıldı.

Kadim Dostlar Ümraniye Mesire Alanında Piknikte Buluştular
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 0:00

Ümraniye Belediyesinin destekleriyle düzenlenen piknik organizasyonunda Başkan Hasan Can, Güzel Vefalılar Kadim Dostlarla bir araya geldi. Ümraniye Mesire alanında düzenlenen piknikte; geçmişten günümüze bu davaya emek verip vefat edenler için okunan 101 Kur’an hatmin duası da yapıldı.

Ümraniye Belediyesi’nin 2011 yılında hizmete açtığı İstanbul’un kültürel ve doğal yapısına en uygun şekilde hazırlanarak düzenlenen Mesire Alanı’nda piknik sezonu devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Hasan Can, kadim dostlarla Ümraniye Mesire alanında düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya geldi. Ümraniye Belediyesinin destekleriyle düzenlenen piknik organizasyonuna; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile AK Parti İstanbul Eski Milletvekili ve AK Parti Kurucu Üyesi Dr. Hüseyin Kansu, Başkan Hasan Can’ın Eski Dava Arkadaşları, Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Köseoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Karataş, Cemali Ergül, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı gösterisiyle başlayan program, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Kadim Dostların ağırlandığı piknik organizasyonunda, geçmişten günümüze bu davaya emek verip vefat edenler için 101 Kur’an hatminin duası da yapıldı.

Kadim Dostlarla piknik programında bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bizler çok eski dostlarız. Milli Nizam Partisiyle başlayan bu sevda, Milli Selamet ve Refah Partisi’yle devam etti. Yine bu dönemde de hizmet etmeye devam ediyoruz. Dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık” dedi. “Rabbim okunan 101 Kur’an hatmini kabul eylesin” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, “Buraya geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 14 yıldan bu yana fakirin ve garibin her zaman yanında olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Hasan Can, Ümraniyemizde aç ve açıkta kimseyi bırakmadık. Onların daha iyi hizmeti alabilmeleri için elimizden geleni yaparak, 3 tane de sosyal market açtık” dedi. Başkan Hasan Can son olarak, “Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca olmak üzere, bu davaya hizmet eden herkese rabbim rahmetiyle muamele etsin. Hayatta kalanlara ise rabbim istikametleri doğrultusunda yürümeyi nasip etsin. Zalim coğrafyaya karşı dimdik ayakta duran Sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkesi de muvaffak etsin” diyerek konuşmasını bitirdi.

Konuşmanın ardından, geçmişten günümüze bu davaya emek verip vefat edenler için okunan 101 Kur’an hatmin duası yapıldı. Daha sonra Başkan Hasan Can da, geçmişten bugüne bu davaya hizmet eden herkes için Kur’an okudu ve tek tek masaları dolaşarak gelen misafirlerle sohbet etti. Programın sonunda ise çocukları Kur’an’a teşvik etmek için çuval, yumurta ve hadis-i şerif yarışmaları düzenlendi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık