solyanreklam
sagreklam

İsmetiye Mahallesi'nde Taşkınlar Önlendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in İsmetiye Mahallesi’nde başlattığı dere temizlik çalışmasını tamamlayarak mahalledeki taşkın riskini ortadan kaldırdı.Manisa Su v...

İsmetiye Mahallesi'nde Taşkınlar Önlendi
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 14:37

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in İsmetiye Mahallesi’nde başlattığı dere temizlik çalışmasını tamamlayarak mahalledeki taşkın riskini ortadan kaldırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere temizlik çalışmalarına il genelinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı İsmetiye Mahallesi'nde 500 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde tamamlanan çalışma sayesinde, mahallede meydana gelen su taşkınlarına engel olunurken, su akışını engelleyen dere yatağındaki bitkilerin yeniden yetişmesi ve kötü koku üretmesinin de önüne geçildi.
“MASKİ’den her zaman yerli yerinde hizmet görüyoruz”
MASKİ’nin çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren İsmetiye Mahalle Muhtarı Selim Şahin Yaman, “Mahallemizden geçen derede zaman içinde oluşan sazlık yüzünden su akışı engellenmişti. Derede biriken su, zamanla kötü kokuya sebep olduğu için MASKİ yetkililerine bildirdik. Sağolsunlar deremizi güzelce temizlediler. Mahalleli de hizmetlerden çok memnun kalıyor. MASKİ’den her zaman yerli yerinde hizmet görüyoruz. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ederiz, selamlarımızı iletiriz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık