solyanreklam
sagreklam

İsmetiye Mahallesi’nde Dere Temizliği Başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı İsmetiye Mahallesi’nde dere temizlik çalışmasına başladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il gen...

İsmetiye Mahallesi’nde Dere Temizliği Başladı
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 16:44
29.07.2018 13:44

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı İsmetiye Mahallesi’nde dere temizlik çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Alaşehir ilçesine bağlı İsmetiye Mahallesi'nde 500 metrelik dere temizlik çalışmasına başlandı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma; su baskınlarına engel olmak, dere yatakları içinde suyun akışını engelleyen bitkilerin yeniden yetişmesini önlemek ve koku üreten kimyasal reaksiyonu durdurmak adına gerçekleştiriliyor.  

“MASKİ’den her zaman yerli yerinde hizmet görüyoruz”
MASKİ’nin çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren İsmetiye Mahalle Muhtarı Selim Şahin Yaman, “Mahallemizden geçen derede zaman içinde oluşan sazlık yüzünden su akışı engellenmişti. Derede biriken su, zamanla kötü kokuya sebep olduğu için MASKİ yetkililerine bildirdik. Sağolsunlar deremizi temizlemeye geldiler. Mahalleli de hizmetlerden çok memnun kalıyor. MASKİ’den her zaman yerli yerinde hizmet görüyoruz. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ederiz, selamlarımızı iletiriz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık