İŞGALİYELER KALDIRILIYOR

• 13 Mart 2015, Cuma 0:00

Mudanya’nın örnek bir ilçe olması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Güzelyalı Atatürk Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan uygunsuz işgalleri kaldırıyor. Kaldırım ve tretuvarlar üzerinde satışa sunulan ürünlerin yanı sıra masa, sandalye, şemsiye vb. malzemelerin kaldırılması yönünde çalışmalarını sürdüren zabıta ekipleri, ayrıca izin alınmadan yapılan güneşlik, sundurma gibi çıkmaları da kaldırıyor. Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürü İlhan Aksakal, “İşgal edilen yerleri yayaların kullanımına açmak için çalışmalar yürütüyoruz. Belediye Başkanımızın bu konudaki talimatları doğrultusunda, çalışmalarımız tüm ilçe sınırları içerisinde devam edecektir. Kurallara uymayan esnaflarımız hakkında gerekli idari işlemler yapılmaktadır” diye konuştu.

MUDANYA ÖRNEK OLACAK!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, Mudanya’yı örnek bir ilçe haline getirmek amacıyla, herkese eşit hakların tanındığı bir yönetim anlayışı sergilediklerini vurguladı. Başkan Türkyılmaz, işgaliye ve ilave imalat yapan işyerlerinin Zabıta Müdürlüğü tarafından uyarıldığına dikkati çekerek, “Zabıta ekiplerimiz, işyerleri sahiplerini sözlü ve yazılı olarak uyardı. Yapılan uyarılara uymayan işyerlerinin önündeki işgaliyeler kaldırılıyor. Amacımız, Mudanya’mızı Türkiye’ye örnek bir ilçe haline getirmektir” dedi.